Hovädzie ragú s cícerom

Dusené bravčové s kapustou sa pripravuje z bravčového karé, hladkej múky, kyslej kapusty, čierneho korenia, sójovej omáčky a iných surovín.

Hovädzie ragú s cícerom

Suroviny

  • 1 cibuľa
  • 2 PL olivový olej
  • 2 lyžičky mletá červená paprika
  • 40 dkg hovädzie mäso
  • 1 PL mletý koriander
  • 2 paradajky
  • 1 paprika
  • 20 dkg predvarený cícer

Postup

  • Cibuľu mierne opražíme na oleji, posypeme červenou paprikou a zalejeme malým množstvom vody (približne 1dl).
  • Pridáme mäso nakrájané na kocky a nad slabým plameňom domäkka podusíme.
  • Pred koncom posypeme mletým koriandrom a pridáme paradajky, papriku a predvarený cícer.
  • Všetko zmiešame a uvaríme úplne domäkka.
Hodnotenie receptu:
recipe image
Názov
Dusené bravčové s kapustou
Publikované dňa

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Kategórie

Follow by Email
Facebook
Facebook