Kuracie soté s brokolicou

Dusené bravčové s kapustou sa pripravuje z bravčového karé, hladkej múky, kyslej kapusty, čierneho korenia, sójovej omáčky a iných surovín.

Kuracie soté s brokolicou

Suroviny

  • 500 g kuracie prsia
  • 1 strúčik cesnak
  • 1 cibuľa
  • olej
  • 200 g brokolica
  • 130 g syr Niva
  • 200 ml smotana na šľahanie
  • soľ
  • mleté čierne korenie

Postup

  • Brokolicu očistíme, rozoberieme na ružičky a sparíme vo vriacej vode.
  • Scedíme ju a medzitým umyjeme, osušíme a na kocky nakrájame kuracie prsia.
  • Dochutíme ich soľou, korením a prelisovaným cesnakom.
  • V panvici na rozpálenom oleji opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu a mäso.
  • Pridáme sparenú brokolicu, rozmrvený syr Niva a prilejeme smotanu.
  • Na miernom ohni všetko dusíme domäkka.
Hodnotenie receptu:
recipe image
Názov
Dusené bravčové s kapustou
Publikované dňa

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Kategórie

Follow by Email
Facebook
Facebook