Kuracie soté so zeleninou

Dusené bravčové s kapustou sa pripravuje z bravčového karé, hladkej múky, kyslej kapusty, čierneho korenia, sójovej omáčky a iných surovín.

Kuracie soté so zeleninou

Suroviny

  • kuracie prsia
  • soľ
  • olej
  • 1 cibuľa
  • paradajky
  • paprika
  • mleté čierne korenie
  • mletá červená paprika
  • kečup
  • 1 PL hladká múka

Postup

  • Cibuľu nakrájame na malé kúsky, opražíme na rozpálenom oleji, posolíme.
  • Pridáme na malé kúsky nakrájané kuracie mäso, osolíme, okoreníme a opečieme, kým sa nezatiahne.
  • Pridáme nakrájanú zeleninu a podusíme.
  • Pridáme mletú červenú papriku, trochu kečupu, vodu, soľ. Necháme dusiť, kým šťava nezhustne. Ak chceme mať šťavu hustejšiu zahustíme múkou.
  • Podávame s ryžou.
Hodnotenie receptu:
recipe image
Názov
Dusené bravčové s kapustou
Publikované dňa

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Kategórie

Follow by Email
Facebook
Facebook