• Pridaj recept
  • 	Pasta all tonno

    Pasta all tonno



    Suroviny

    • 200g špenátových cestovín z tvrdej pšenice
    • 160g konzerva drveného tuniaka vo vlastnej šťave
    • 2 strúčiky cesnaku
    • 150ml sladkej smotany
    • 1 žĺtok
    • soľ
    • mleté čierne korenie
    • olivový olej
    • parmezán na posypanie

    Postup

    Tuniaka bez nálevu podusíme na olivovom oleji. Keď začne voňať, primiešame k nemu prelisovaný cesnak. Žĺtok rozšľaháme vidličkou. Primiešame smotanu, zmes dochutíme soľou a mletým čiernym korením. Tuniaka dáme preč z ohňa, zalejeme smotanou a rozdelíme na jednotlivé porcie uvarených cestovín. Posypeme najemno postrúhaným parmezánom.


    Nové recepty