• Pridaj recept
  • 	Krkovička s kyslou kapustou

    Krkovička s kyslou kapustou



    Suroviny

    • 600g bravčovej krkovičky
    • 300g kyslej kapusty
    • 60g slaniny, 1 cibuľu
    • soľ
    • 1PL kečupu
    • 1PL mletej červenej papriky
    • 2 strúčiky cesnaku
    • 1 lyžička mletej rasce

    Postup

    Na kocky pokrájanú slaninu zahrejeme do skleného lesku. Na nej prudko osmažíme naklepané a osolené rezne z krkovičky. Ihneď ich vyberieme a osmažíme na drobno pokrájanú cibuľu. Posypeme paprikou, osolíme, pridáme kečup, roztlačený cesnak a vložíme do tlakového hrnca. Na to dáme pokrájanú kyslú kapustu a rascu. Navrch položíme mäso, môžeme vylepšiť na kolieska pokrájanou klobáskou. Zalejeme malým množstvom vody a varíme tak 25 minút. .


    Nové recepty

    All rights reserved. © siOnline.sk