• Pridaj recept
  • 	Hovädzie ragú s cícerom

    Hovädzie ragú s cícerom



    Suroviny

    • 1 cibuľu (nakrájame na malé kocky)
    • 2 lyžice olivového oleja
    • 2 lyžičky mletej červenej papriky
    • 40dkg hovädzieho mäsa (nakrájame na kocky)
    • 1 lyžica mletého koriandra
    • 2 veľké paradajky (nakrájame na malé kocky)
    • 1 veľkú zelenú papriku (nakrájame na malé kúsky)
    • 20dkg predvareného cícera

    Postup

    Cibuľu mierne opražíme na oleji, posypeme červenou paprikou a zalejeme malým množstvom vody (približne 1dl). Pridáme mäso nakrájané na kocky a nad slabým plameňom domäkka podusíme. Pred koncom posypeme mletým koriandrom a pridáme paradajky a papriku a predvarený cícer. Všetko zmiešame a uvaríme úplne domäkka.


    Nové recepty

    All rights reserved. © siOnline.sk