• Pridaj recept
  • 	Koložvárska kapusta

    Koložvárska kapusta



    Suroviny

    • 60g kyslej kapusty
    • 15 dkg ryže
    • 50 dkg bravčového mäsa
    • soľ, mleté čierne korenie
    • 3dl kyslej smotany
    • lyžička hladkej múky
    • 1 vajce

    Postup

    Kyslú kapustu pokrájame na menšie kúsky a uvaríme do mäkka v malom množstve vody. Potom ju scedíme. Mäso zomelieme a zmiešame s ryžou udusenou na masti s cibuľou. Misu vymastíme masťou, posypeme strúhankou, dáme vrstvu kapusty, vrstvu mäsa a takto vrstvy ešte raz zopakujeme. Navrch dáme kapustu. Celé zalejeme smotanou, do ktorej sme zamiešali múku, vajce a trocha soli. V rúre pečieme asi 1/2-3/4hodiny. Podávame s chlebom.


    Nové recepty

    All rights reserved. © siOnline.sk