• Pridaj recept
  • 	Slovenský baraní guláš

    Slovenský baraní guláš



    Suroviny

    • 600g baraniny
    • 30g údenej slaniny
    • 100g cibule
    • 40g bravčovej masti
    • 3 strúčiky cesnaku
    • lyžička červenej papriky
    • soľ, rasca, hovädzí bujón
    • 200g zemiakov

    Postup

    Baraninu umyjeme a nakrájame na väčšie kocky. Údenú slaninu nakrájame na drobné kúsky a dáme s bravčovou masťou opražiť, pridáme nadrobno posekanú cibuľu a necháme ju zapeniť. Potom pridáme cesnak, papriku, mäso, osolíme a zamiešame. Necháme trochu popražiť, zalejeme hovädzím bujónom a pridáme rascu. Zemiaky nakrájame na kocky. Keď je mäso polomäkké, pridáme zemiaky a guláš dovaríme.


    Nové recepty

    All rights reserved. © siOnline.sk