• Pridaj recept
  • 	Segedínsky guláš konzervovaný

    Segedínsky guláš konzervovaný



    Suroviny

    • 1kg bravčového mäsa
    • 50g masti
    • 100g cibule
    • 1 lyžička sladkej papriky
    • soľ, rasca, mleté čierne korenie
    • 1kg kyslej kapusty
    • 250ml kyslej smotany
    • 30g hladkej múky

    Postup

    Umyté bravčové mäso pokrájame na kocky. Na masti speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme papriku, mäso, posolíme, posypeme rascou, mletým čiernym korením a chvíľu dusíme. Kyslú kapustu vyžmýkame, pokrájame nadrobno, pridáme k mäsu a spolu udusíme na polomäkko. V smotane rozmiešame múku, nalejeme na kapustu a necháme zovrieť. Horúce naplníme do pripravených pohárov, hneď uzavrieme a vložíme do zaváracieho hrnca do horúcej vody. Sterilizujeme miernym varom 1 1/2 hodiny.


    Nové recepty

    All rights reserved. © siOnline.sk