• Pridaj recept
  • 	Segedínsky guľáš

    Segedínsky guľáš



    Suroviny

    • 600g bravčového mäsa
    • olej
    • 1 cibuľa
    • 500g kyslej kapusty
    • smotana (kyslá alebo na varenie)
    • 10g mletej červenej papriky
    • 1PL hladkej múky
    • rasca, soľ

    Postup

    Na oleji opražíme cibuľku, pridáme nakrájané mäso. Odstavíme a pridáme červenú papriku, rascu, soľ. Zalejeme a podusíme mäso. Potom pridáme kyslú kapustu a povaríme cca 15 min. Keď je kapusta a mäso hotové, prilejeme smotanu (na varenie alebo kyslú) v ktorej sme rozšľahali cca 1 kopcovitú lyžičku hladkej múky. Necháme do zovretia a odstavíme. Podávame s knedlíkom.


    Nové recepty

    All rights reserved. © siOnline.sk