• Pridaj recept
  • 	Bravčové v kelovom obale

    Bravčové v kelovom obale



    Suroviny

    • 4 vykostené bravčové kotlety
    • 80g cibule
    • 1PL rajčinového pretlaku
    • soľ, mleté čierne korenie
    • mletá rasca
    • petržlenová vňať
    • 50g údenej slaniny
    • 1 hlávka kelu
    • masoxová kocka
    • vegeta, olej

    Postup

    Z kelovej hlávky odrežeme 4 väčšie listy, v osolenej vode ich nie celkom do mäkka uvaríme a vyberieme na pracovnú dosku. Posypeme ich vegetou. Rezne mierne naklepeme, osolíme, posypeme rascou a korením, na troche oleja ich rýchlo opečieme a vyberieme. Vo výpeku urestujeme polovicu pokrájanej cibule a petržlenovej vňate. Potom vmiešame rajčinový pretlak. Touto zmesou rezne potrieme a zabalíme ich do kelových listov. V rajnici na opečených kockách slaniny urestujeme druhú polovicu cibule, uložíme na ňu zabalené rezne, podlejeme trochou vody a prichutíme masoxovou kockou. Prikryté dusíme asi 15 minút.


    Nové recepty

    All rights reserved. © siOnline.sk