• Pridaj recept
  • 	Vajcia v mäsovom obale

    Vajcia v mäsovom obale



    Suroviny

    • 5 vajec
    • 30g hladkej múky
    • 350g bravčového mäsa
    • soľ, mleté čierne korenie
    • mletá rasca
    • paprika, vegeta
    • 1 strúčik cesnaku
    • strúhanka
    • olej

    Postup

    Štyri vajcia uvaríme natvrdo, ochladíme v studenej vode a olúpeme. Potom ich obalíme v múke. Mäso pomelieme a dobre spracujeme so soľou, vegetou, paprikou, korením, rascou a rozotretým cesnakom. Mäsovú hmotu rozdelíme na štyri diely. Nožom každý diel sformujeme do tvaru štvorca. Do každého štvorca zabalíme vajce. Jedno vajce v miske rozšľaháme. Zabalené vajcia doň namočíme a nakoniec ich obalíme v strúhanke. Obalené vajcia vypražíme. Podávame ich teplé alebo studené.


    Nové recepty

    All rights reserved. © siOnline.sk