• Pridaj recept
  • 	Karbonátky so zeleninou

    Karbonátky so zeleninou



    Suroviny

    • 300g bravčového mäsa
    • 100g zeleniny (karfiol, kel, mrkva, kaleráb, zeler)
    • 40g flory
    • 40g cibule
    • 1 žemľa
    • mlieko
    • 2 vajcia
    • 40g tvrdého syra
    • strúhanka, vegeta
    • muškátový oriešok, soľ
    • olej, kečup

    Postup

    Mäso pomelieme spolu s uvarenou zeleninou a v mlieku namočenou, vyžmýkanou žemľou. Cibuľu nakrájame nadrobno, opražíme na tuku a spolu s postrúhaným syrom pridáme k pomletej zmesi. Vmiešame vajcia a podľa potreby zahustíme strúhankou. Dochutíme soľou, vegetou a štipkou muškátového orieška. Z hmoty tvoríme ploché bochníčky, obalíme ich v strúhanke a vypražíme. Karbonátky ozdobíme kečupom. Podávame so zemiakmi a šalátom.


    Nové recepty

    All rights reserved. © siOnline.sk