• Pridaj recept
  • 	Pečená bôčiková roláda

    Pečená bôčiková roláda



    Suroviny

    • 1kg bôčika
    • 200ml mlieka
    • 1PL vegety
    • 1PL korenia
    • 2 vajcia
    • plnka:
    • 1 cibuľa
    • 1PL oleja
    • 4 vajcia
    • soľ, hrášok, kápia, šampiňóny, feferónky

    Postup

    Deň vopred bôčik pomelieme, pridáme mlieko, koreniny a vajcia. Všetko spolu zmiešame a odložíme na chladné miesto. Cibuľu najemno nakrájame, speníme na tuku, primiešame vajcia a urobíme praženicu. Mokrými rukami na vymastenom alobale vyformujeme z mäsovej masy obdĺžnik hrubý asi 1-1,5cm. Rovnomerne naň rozotrieme praženicu, posypeme hráškom a pokrájanou kápiou (šampiňónmi, feferónkami). Plát pomocou alobalu zrolujeme, preložíme opatrne na pekáč (alobal z obidvoch strán dobre uzavrieme). Pečieme asi 45 minút.


    Nové recepty

    All rights reserved. © siOnline.sk