• Pridaj recept
  • 	Živánska

    Živánska



    Suroviny

    • 4 bravčové kotlety
    • 2 strúčiky cesnaku
    • drvená rasca
    • soľ
    • hladká múka
    • 3PL oleja
    • 4PL rajčinového pretlaku
    • 150g surového údeného mäsa
    • 100g šampiňónov

    Postup

    Zemiaky a cibuľu očistíme, umyjeme a pokrájame na kolieska. Mäso narežeme na plátky, naklepeme. Slaninu pokrájame na tenké plátky. Suroviny podľa potreby osolíme, popaprikujeme a posypeme drvenou rascou, prípadne čiernym korením. Vložíme do fólie, zauzlíme a položíme na plech. V rúre pečieme asi 45 minút pri teplote asi 200 stupňov Celzia. Podávame priamo z fólie.


    Nové recepty

    All rights reserved. © siOnline.sk