• Pridaj recept
  • 	Huspenina

    Huspenina



    Suroviny

    • 1 bravčové koleno
    • 2 paprčky
    • 1 chvost
    • 3-4 mrkvy
    • 4 bobkové listy
    • 2 cibule
    • 3 strúčiky cesnaku
    • 8 zrniečok čierneho korenia
    • soľ

    Postup

    Do 3-3,5l vody dáme variť umyté mäso. Pridáme všetky koreniny, očistenú mrkvu a cibuľu zbavenú len vrchnej šupky. Varíme najmenej hodinu v tlakovom hrnci, v menšom množstve kratšie. Uvarené mäso necháme vychladnúť a oberieme ho z kostí. Vývar precedíme. Všetko mäso pomelieme a nasypeme späť do zohriateho vývaru. Dobre ho premiešame, podľa chuti osolíme a ponalievame do vhodných nádob, do ktorých rozdelíme uvarenú mrkvu. Odložíme ich na chladné miesto, aby huspenina stuhla. Podávame s cibuľou a octom.


    Nové recepty

    All rights reserved. © siOnline.sk