• Pridaj recept
  • 	Kuracie prsia s petržlenovou plnkou

    Kuracie prsia s petržlenovou plnkou



    Suroviny

    • 4 plátky kuracích pŕs
    • petržlenová vňať
    • vegeta
    • soľ
    • mleté čierne korenie
    • 4 rožky
    • 4 vajcia
    • 8 plátkov slaniny
    • olej
    • zeleninový vývar
    • 1 cibuľa
    • ryža

    Postup

    Umyté, osušené kuracie prsia rozklepeme na plát, ktorý osolíme, okoreníme a dochutíme vegetou. Rožky nakrájame na kocky a nadrobno pokrájanú cibuľu opečieme na oleji. Petržlenovú vňať posekáme. Do misky dáme pokrájané rožky, zalejeme ich rozšľahanými vajcami, osolíme a okoreníme. Pridáme opečenú cibuľu s nasekanou petržlenovou vňaťou, premiešame a necháme 10 minút odstáť. Plnku navrstvíme na rozklepané mäso a zvinieme. Zvinuté mäso obalíme dvomi plátkami prerastenej slaniny. Spojme grilovacími ihlami a v panvici na oleji opečieme. Potom mäso preložíme do zapekacej misy, podlejeme výpekom, vývarom, prikryjeme a dáme piecť do vyhriatej rúry. Pred koncom pečenia odkryjeme a dopečieme. Podávame s uvarenou ryžou posypanou petržlenovou vňaťou a šalátom.


    Nové recepty

    All rights reserved. © siOnline.sk