• Pridaj recept
  • 	Bravčový paprikáš s haluškami

    Bravčový paprikáš s haluškami



    Suroviny

    • 500g bravčové karé bez kosti
    • 1 cibuľa, 1 zemiak
    • 1 šálka mlieka (alebo smotana na varenie)
    • soľ, mletá červená paprika
    • čierne korenie
    • 1 vajce
    • 7 PL polohrubej múky

    Postup

    Naložíme mäso do soli, čierneho korenia a mletej papriky. Dáme pražiť cibuľu. Keď je opražená, pridáme naložené mäso a opražíme. Podlejeme teplou vodou a dusíme asi 40min do skoro mäkka. Pridáme nastrúhaný zemiak na zahustenie, povaríme asi 5 minút. Prilejeme teplé mlieko. Povaríme, kým sa zemiak nerozvarí. Urobíme cesto z múky, vajca, posolíme, pridáme vlažnú vodu podľa potreby. Uvaríme v osolenej vode za pomoci haluškovača.


    Nové recepty

    All rights reserved. © siOnline.sk