• Pridaj recept
  • 	Hydinový vývar

    Hydinový vývar



    Suroviny

    • 400g sliepky (droby
    • 1/4 zeleru
    • 2 mrkvy
    • 1 petržlen
    • 1 veľká cibuľa
    • soľ, celé čierne korenie

    Postup

    Dobre umytú sliepku vložíme do studenej vody a necháme pomaly zovrieť. Keď vrie, pridáme soľ, niekoľko zrniek čierneho korenia, zmiernime prívod tepla na udržanie mierneho varu (čím sa vývar pomalšie varí, tým je čistejší) a necháme variť 2 hodiny. Po hodine varu pridáme očistenú pokrájanú zeleninu a vývar dovaríme. Uvarený vývar precedíme cez jemné sitko. Uvarené hydinové mäso použijeme ako vložku do polievky.


    Nové recepty

    All rights reserved. © siOnline.sk