Ovocie umyjeme, preberieme a osušíme.
Rúru predhrejeme na 200°C.
Vajcia rozbijeme a rozdelíme.
Maslo rozpustíme, necháme mierne vychladnúť a vyšľaháme dopenista vo veľkej mise spolu so žĺtkami.
Do žĺtkovej masy postupne zapracujeme tvaroh, puding, krupicu, cukor, prášok do pečiva a soľ.
Vymiešame dohladka.
Bielky vyšľaháme na tuhý sneh a spolu s polovicou ovocia opatrne zapracujeme do tvarohového cesta.
Cestom naplníme vymastenú a vysypanú tortovú formu s priemerom 24cm a dáme na zhruba hodinu piecť do vyhriatej rúry.
Podľa potreby pred koncom pečenia môžeme zakryť papierom na pečenie.
Po upečení vyberieme z rúry a necháme úplne vychladnúť vo forme.
Potom odstránime obruč, koláč nakrájame, ozdobíme zvyšným ovocím a pred podávaním pocukrujeme.