Pasta all tonno

 

Pasta all tonno

Suroviny
  

  • 200 g špenátové cestoviny z tvrdej pšenice
  • 160 g konzerva drveného tuniaka vo vlastnej šťave
  • 2 strúčiky cesnak
  • 150 ml sladká smotana
  • 1 žĺtok
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • olivový olej
  • parmezán na posypanie

Postup
 

  • Tuniaka bez nálevu podusíme na olivovom oleji. 
  • Keď začne voňať, primiešame k nemu prelisovaný cesnak. 
  • Žĺtok rozšľaháme vidličkou. 
  • Primiešame smotanu, zmes dochutíme soľou a mletým čiernym korením. 
  • Tuniaka dáme preč z ohňa, zalejeme smotanou a rozdelíme na jednotlivé porcie uvarených cestovín. 
  • Posypeme najemno postrúhaným parmezánom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Hodnotenie